MINDFUL-MOTHERS.COM - over ons
MINDFUL-MOTHERS.COM - mindfulness tijdens zwangerschap en bevalling
Over ons
 
Mindful-mothers.com is een bedrijf dat zich richt op het verzorgen van mindfulness-trainingen voor zwangere vrouwen. Het bedrijf wordt geleid door drs. Natascha Deguelle. Naast moeder van twee kinderen is zij is arts (BIG-geregistreerd), in opleiding tot gynaecologe. Na haar opleiding, die ze nu bijna voor de helft heeft afgerond, zal zij zelfstandig gaan werken als gynaecologe. 

Zij is tevens gecertificeerd mindfulnesstrainer, lid van de beroepsvereniging Vereniging voor Mindfulness.  
 
Curriculum Natascha Deguelle
Na haar studie Geneeskunde aan de Universiteit Maastricht volgde zij de specialisatie tot arts voor arbeid en gezondheid bij TNO Arbeid, later NSPOH (Netherlands School of Public and Occupational Health). 
Na een periode als verzekeringsarts te hebben gewerkt, deed ze ervaring op in volwassenenonderwijs bij het opleidingsinstituut voor bedrijfs- en verzekeringsartsen. Hier begeleidde ze groepen artsen in opleiding en ze ontwierp bij- en nascholingsmodules voor deze doelgroep.

In het Atrium Medisch Centrum Parkstad was zij werkzaam bij het Leerhuis, als coördinator medische opleidingen, verantwoordelijk voor de coördinatie van de opleiding van circa 100 artsen in opleiding tot medisch specialist. 
 
Momenteel volgt zij haar opleiding in het St. Agnes Hospital Bocholt Duitsland op de afdeling Gynaecologie/Verloskunde. Hier werkt zij als arts op beide afdelingen, de verloskamers en de operatiekamer. Zij is daar begonnen met het verzorgen van inloopbijeenkomsten "Mindfulness voor zwangere vrouwen". Tevens is zij druk bezig haar promotie-onderzoek op het gebied van mindfulness tijdens zwangerschap en bevalling uit te voeren.

Door deze unieke combinatie van opleiding, levens- en werkervaring, bent u verzekerd van een training van kwaliteit, getuigend van kennis en ervaring op het gebied van zwangerschap en bevalling.